Weingut Weisbrodt - økologi, kvalitet og stolte traditioner fra Pfalz
I den lille by Niederkirchen nær Deidesheim i Pfalz, har familien Weisbrodt drevet vingården siden 1911. Bedstefar Wilhelm Weisbrodt startede virksomheden som trætønde-snedker og drev endvidere stedet som vinkælder. I dag ligger hele passionen i produktionen af unikke økologiske vine og mousserende vine.
Vingården er gennem årene gået i arv og er i dag ejet af sønnen i 4. generation, Ernst Wilhelm og hans kone Regina Weisbrodt. Den daglige drift er nu overdraget til 5. generation og sønnen Philipp, som efter endt uddannelse, har videre udviklet sine kundskaber på flere vingårde i Pfalz, Toscana og Sydaustralien.
Udover vingården i Niederkirchen, driver familen også en Italiensk restaurant på vingården. Og i den nærliggende større by Deidesheim, som er et kraftcenter for vinproduktion i Pfalz, drives endvidere en velbesøgt og velrennomeret vinbar.
Weisbrodt driver markerne omkring gården i Niederkirchen, men har ligeledes marker beliggende i området omkring Deidesheim, hvor nogle af Tysklands bedste vinmarker er placeret.
Vinproduktionen i Pfalz nyder godt af ca. 2000 årlige solskinstimer, som er enormt gavnlige for vindyrkning. Det gør samtidig Pfalz til en af de varmeste og tørreste regioner i Tyskland. Faktisk så varm , at både figner, kiwier, kastanjer og mandeltræer vokser side om side med vinstokkene. I Pfalz starter foråret tidligere og efteråret varer længere end andre steder i Tyskland. Det er kort sagt et klima, der gavner vinen!
Med vinmarkernes gode beliggenhed og familien Weisbrodts stærke traditioner og dygtige vinmagerhåndværk, skaber familien Weisbrodt nogle fantastisk friske og saftige Riesling vine, som er af meget høj kvalitet.
De økologiske vine fra Weisbrodt får vores bedste anbefalinger!